Gezocht: Senior CrossFit trainer (24-32 uur)

Vacature: Senior CrossFit trainer

Ontwikkelen in je vak. Dáárom kom je bij CrossFit YouAct werken!

Heb jij al ervaring opgedaan in het lesgeven in CrossFit? Ben jij een echte coach, zowel naar leden toe als ook naar je collega’s? Wil jij als trainer aan de slag binnen een kleinschalige en professionele organisatie? Wij zoeken per direct een CrossFit trainer die zich voor langere tijd aan onze box bindt!

CrossFit YouAct is al 10 jaar de plek in Eindhoven voor mensen die algeheel fit willen worden. De eigenaren Frouke en Nathan hebben beiden ervaring in de topsport en een achtergrond in fitness en gezondheid. CrossFit doen ze al 12 jaar, ondernemen sinds 2017.

Bij YouAct werk je samen in een team van 14 fulltime en parttime collega’s die zich met passie inzetten voor de gezondheid van ruim 350 enthousiaste sporters van alle leeftijden.

Onze missie is om jouw carrière tot een hoger niveau te helpen. Daarom investeren we graag in jouw ontwikkeling. Benieuwd hoe? Lees dan snel verder of bel ons even voor meer info.

Wat ga je doen?

Jij bent degene die ervoor zorgt dat onze leden met een goed gevoel naar huis gaan! Als CrossFit trainer geef je zelfstandig training aan groepen tot maximaal 12 personen. Naast de reguliere CrossFit WOD, geef je trainingen in Endurance, Gymnastics, Olympic Weightlifting, Powerlifting en Strongman. Deze groepslessen vormen ongeveer de helft van je werkzaamheden.

De rest van de tijd ben je met net zo uitdagende zaken op sportvlak bezig: kennismakingsgesprekken met potentiële nieuwe leden, doelgesprekken met vaste leden of het geven van personal training. Zo zorg je ervoor dat iemand zijn of haar doelen het beste kan bereiken!

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een deel van de programmering en besteed je een deel van je tijd aan persoonlijke ontwikkeling. Een ervaren coach begeleidt je in deze ontwikkelingen. Uiteraard krijg je van ons de ruimte om nieuwe ideeën in te brengen en deze uit te voeren.

Werktijden

Als trainer werk je voornamelijk in de ochtend en/of avond. YouAct is doordeweeks open van 7:00 tot 22:00 uur en in de weekenden van 8:00 tot 13:00 uur. Wij zijn op zoek naar iemand die minimaal 2 tot 3 doordeweekse avonden kan werken. Overige uren werk je in de ochtend en/of middag. Één keer per 4 weken werk je een ochtend in het weekend. Je werkzaamheden vinden voornamelijk op locatie plaats bij YouAct, maar je hebt ook ruimte om thuis te werken.

Wie zoeken wij?

We zijn op zoek naar een senior CrossFit trainer die nooit uitgeleerd is en zich voor langere tijd aan onze organisatie wil binden.

Must have

 • Ervaring in het beoefenen van CrossFit.
 • Ervaring in het geven van CrossFit groepstrainingen.
 • Ervaring in het geven van personal training.
 • Interesse in het geven van voedingsadviezen.
 • Mondeling vaardig in Nederlands en Engels.

Nice to have

 • Kennis/ ervaring in het trainen van mensen met een blessure en/of ziekte.
 • Kennis/ ervaring in het trainen van kinderen van 6 t/m 15 jaar.

Wat bieden wij?

 • Salaris van € 2.600,- tot € 3.200,- op basis van 38 uur, afhankelijk van ervaring;
 • Begeleiding voor persoonlijke en professionele ontwikkeling;
 • Mogelijkheden tot studiekostenvergoeding;
 • Trainerskleding en onbeperkte toegang tot de box en lessen;
 • Korting op deelname aan evenementen en abonnement voor partner.

Interesse?

Stuur je cv met motivatie naar admin@youact.nl of bel even met Nathan Goossens via 06 – 41 56 43 90. We kijken ernaar uit om van je te horen en samen te groeien!

Ben je minder ervaren in CrossFit en lesgeven? Bekijk dan onze vacature voor een junior CrossFit trainer. Pas je niet precies in het profiel maar denk je wel geschikt te zijn voor ons team? Neem ook dan even contact met ons op!