Voedingsadvies

Goede voeding voor optimaal sporten

Wist je dat de juiste voeding je een betere sporter kan maken? Voeding is minstens zo belangrijk als je training! Bij CrossFit YouAct richten we ons daarom niet alleen op het verbeteren van je fitness, maar pakken we ook jouw gezondheid volledig aan. Naast groepstrainingen en personal training bieden we ook voedingscoaching aan.

Optimaliseer jouw voeding

Bij YouAct geloven we sterk in de kracht van gezonde en volwaardige voeding, afgestemd op jouw unieke levensstijl. Geen strenge diëten, snelwerkende shakes, maaltijdvervangers of pillen. Onze visie op voeding is simpel: het draait om het maken van duurzame, gezonde keuzes die passen bij jouw leefstijl, behoeften en doelen.

Voeding voor elk doel

Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen, je sportprestaties wilt verbeteren of gewoon gezonder wilt leven, onze voedingscoach staat voor je klaar. We bieden gepersonaliseerde begeleiding en ondersteuning om ervoor te zorgen dat je de juiste voedingsadviezen krijgt die passen bij jouw doelstellingen en voorkeuren.

Voeding op maat

Als je bij ons aan de slag gaat met je voeding, krijg je begeleiding van Coach Kim, een gecertificeerd voedingsspecialist met ervaring in het begeleiden van CrossFit-atleten, andere sporters en niet-sporters. Kim begrijpt dat voeding een cruciaal onderdeel is van je sportprestaties. Ze biedt jou de tools en kennis om een gezonde relatie met voeding op te bouwen en te behouden. Zo houd jij meer tijd over om je te richten op je training!

Voedingsadvies voor iedereen

We begrijpen dat voedingsadvies voor iedereen anders is. Daarom bieden we een op maat gemaakt programma voor elk individu, of je nu een beginnende sporter bent of al jaren meedraait en je prestaties wilt verbeteren. Je hoeft dus niet bij YouAct te sporten om voedingsadvies te krijgen!

De eerste stap

Heb je interesse om je voeding te verbeteren? We beginnen altijd met een intake om een goed beeld te krijgen van jou en jouw voedingsdoelen. Met enkele vragen ontdekken we hoe we jou het beste kunnen helpen. Na de intake stellen we samen een plan op dat bij jou past.

Aan de slag

Samen werken we aan jouw voedingspatroon. We maken afspraken die zowel online als op locatie kunnen plaatsvinden, zodat het in jouw schema past. Vervolgens maakt de coach een voedingsplan. Je krijgt toegang tot een voedingsapp waarin je je maaltijden kunt bijhouden en gepersonaliseerde recepten gericht op je doelen kunt vinden. Handig én lekker!

Start al vanaf € 180,- per maand met onze coach. Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen met je voeding.

Nog vragen?

Neem dan contact met ons op of vul direct het formulier in. We helpen je graag op weg naar een gezonde start!