Over CrossFit YouAct

CrossFit YouAct is voor iedereen, ongeacht je leeftijd of fysieke gesteldheid. Misschien heb je al jaren niet gesport of ben je al op leeftijd. Bij CrossFit gaat het erom dat je bereid bent om hard te werken! Het gaat er intensief aan toe en een blauwe plek op zijn tijd of wat spierpijn kunnen we niet uitsluiten. Wij zijn er om je hier doorheen te helpen. En de voldoening die je door CrossFit uit je dagelijkse leven haalt is groot. Je blijft je leven lang fit.

Wie is CrossFit YouAct?

Twee mensen die heel hun hart verloren aan CrossFit: dat zijn eigenaren Frouke Oonk en Nathan Goossens. Beiden hebben al ruim 10 jaar ervaring in CrossFit en zelf een achtergrond als atleet: Frouke als schaatser en Nathan als karateka. Een gezonde levensstijl en bewegingen op de juiste manier uitvoeren zijn voor hen cruciaal om resultaat te boeken. Deze visie vind je dan ook direct terug binnen CrossFit YouAct in Eindhoven.

Van garagebox in Waalre naar echte box in Eindhoven

Frouke begon in 2014 met haar eerste box in een garage, maar al snel werd dit verplaatst naar het pand aan het kanaal in Eindhoven. Nathan werd in 2017 mede-eigenaar en sindsdien runnen ze YouAct samen. Een gigantische box waar de touwen aan het plafond hangen en power racks staan. Voor het pand is buiten ook genoeg plaats om in de zomer en lente de trainingen te geven. De box heeft:

  • Drie trainingszalen binnen – 700m2
  • Eigen buitenterrein voor trainingen – 700m2
  • A-merk materialen van Rogue, ATX en Concept 2 voor complete CrossFit trainingen. 
  • CrossFit YouAct shop
  • Workshop-/vergaderruimte

De ruimte is misschien wel vervijfvoudigd, maar de kern van YouAct is hetzelfde gebleven. Persoonlijke aandacht voor iedere sporter. We kennen iedereen bij naam, weten waar ze werken en wat ze in het dagelijkse leven doen. Zo weten we ook precies waar iedereens sterke en zwakke punten liggen. Onze box is persoonlijk en daar ligt onze kracht.”

Samen met onze leden werken aan jezelf?

Je kunt bij YouAct een gemoedelijke en persoonlijke sfeer verwachten waarin hard wordt gewerkt. Vriendschappen worden gesloten en we zijn trots dat iedereen met zoveel energie naar de trainingen komt. Je merkt dat de motivatie aanstekelijk is en leden laat groeien. Ze krijgen meer zelfvertrouwen door de goede dynamiek van de groep!

Gedreven trainers

We trainen in groepen van maximaal 12 personen onder begeleiding van gecertificeerde CrossFit trainers. Zij houden voortdurend de kwaliteit van de oefeningen in de gaten. Maar waarom een training met maximaal 12 personen als we zo’n grote box hebben? Hoe groter de groep, hoe minder tijd onze trainer heeft om je te begeleiden! Jij verdient onze aandacht en kennis. Daarom.