Starten bij YouAct

Iedereen is welkom om bij CrossFit YouAct te trainen. CrossFit is namelijk geschikt voor iedereen! Jong of oud, fit of niet. Bij CrossFit YouAct zorgen we ervoor dat we het beste bij iedereen naar boven te halen. Wil je beginnen met CrossFit? Dan is een intake inclusief de introductiecursus de juiste keuze! Ben je al ervaren en op zoek naar een nieuwe box of wil je even de sfeer komen proeven? Kies dan voor een proefles.

Zo snel mogelijk starten?

Schrijf je dan vandaag nog in voor een gratis persoonlijke intake! Je maakt daarin kennis met een van de trainers, wij maken kennis met jou en jij kunt direct zien hoe een les eruitziet. Vervolgens beslis je zelf of je lid wordt van onze sportschool.

Introductie starter

Dit is de eerste stap voor jou als je nieuw bent in CrossFit. Je plant een gesprek in via het formulier, zodat we elkaar beter leren kennen. We zijn benieuwd naar je motivatie en doelen. Uiteraard beantwoorden we ook al je vragen die je hebt over CrossFit of sporten bij ons! Vervolgens komen we samen tot een persoonlijk plan over hoe jouw opstartfase er het beste uit zou kunnen zien. Daarna kun je zo snel mogelijk starten.

Proefles ervaren CrossFitter

Heb je al enige ervaring met CrossFit in een CrossFit box en ben je op zoek naar een andere ervaring in Eindhoven? Plan dan een intake met ons in. Je kunt na zo’n gesprek gratis een proefles meedraaien in al onze lessen.

Drop-in

Ben je op vakantie of een weekendje weg in Eindhoven en wil je met een lesje meedoen? Als je al ervaring hebt met CrossFit ben je welkom om een uurtje of meer mee te draaien voor € 12,50 per les.