Tarieven

Maandabonnement

Bij CrossFit YouAct heb je keuze uit verschillende CrossFit maandabonnementen: zo kies je precies wat bij je past. Met een CrossFit abonnement heb je toegang tot alle trainingen. Je hebt dus iedere dag keuze uit onder andere de WOD, gymnastics, strongman, olympic lifting of endurance. Daarnaast heb je toegang tot onze app van SportBit, waarin je je inschrijft voor lessen én je jouw eigen voortgang kan tracken. Tot slot mag je lid worden van onze besloten Facebookgroep voor leden. Extra handig: je abonnement is per maand opzegbaar!

Aanmelden

Is CrossFit nieuw voor je en heb je interesse in een intake en de introductiecursus? Schrijf je hier in voor zo’n persoonlijk gesprek met ons. Tot snel!

Ervaren CrossFitter?

Dan maken we graag kennis met je in een persoonlijk gesprek in onze box. Schrijf je hieronder via SportBit in voor een intake, dan doen wij de rest.

Iedereen, ongeacht leeftijd, fitheid, gezondheid of sportieve ambitie, verdient goede begeleiding. Ons fulltime en divers trainersteam biedt jou dit. Met alle kennis in het team is er een groot en divers lesaanbod samengesteld, waardoor er altijd wel een les is die aansluit bij jouw sportieve doelstelling.

Het is verstandig om de WODs te beperken tot een maximum van 3 per week. Zo voorkom je overbelasting en behoud je de hoge intensiteit die gebruikelijk is in een WOD. Je kunt ervoor kiezen om als aanvulling een van de andere trainingen te volgen, zoals gymnastics of strongman.

Overige trainingen