Onze trainers

Benieuwd naar het team dat de lessen in onze CrossFitbox in Eindhoven verzorgt? We stellen onze trainers graag persoonlijk aan je voor! De meeste trainers werken fulltime bij ons en hebben daardoor volledige aandacht op de ontwikkeling van de leden én CrossFit YouAct. Iedere trainer heeft een andere achtergrond en expertise, maar uiteindelijk hebben we allemaal dezelfde passie: CrossFit!

Of je nu deelneemt aan onze WOD trainingen of personal training krijgt, je wordt getraind door een deskundige trainer. Veel van onze trainers hebben een opleiding gevolgd voor fysiotherapeut of zijn zelf topsporter geweest. Hierdoor is iedereen in staat om kwaliteit te leveren, techniek te onderbouwen en veiligheid te garanderen. Onze trainers zijn uiteraard gekwalificeerd op CrossFit Trainer niveau 1 of 2.

We blijven constant onze expertise verbreden zodat we de best mogelijke creatieve en technische trainingen kunnen geven. Alleen als we onszelf blijven uitdagen kunnen we dat ook van jou vragen!

Les krijgen van onze ervaren coaches?

Meld je dan snel aan voor een gratis persoonlijk gesprek. Schrijf je hieronder via SportBit in en kom direct in contact met een van onze trainers. Ook als je nog twijfelt! We nemen je persoonlijke doelen door en kijken of CrossFit bij YouAct bij jou past.