Personal training

Wil je graag 1 op 1 of met een kleine groep een intensieve of specifieke training? Een trainer, tegelijk je coach, met technische kennis die je elke oefening zo effectief en efficiënt mogelijk laat uitvoeren? Met een specifiek doel voor ogen? Dan is onze personal training/coaching van YouAct een goede match.

Waarom zou je kiezen voor personal training?

De trainingen zijn op maat gemaakt en worden afgestemd op jouw doelen. Sport je liever in een groep? YouAct geeft personal training tot een groep van maximaal 3 personen. Wij kijken verder dan alleen je doelen. Wij kijken naar alle factoren die je kunnen helpen of die je juist belemmeren jouw doel te bereiken.

Personal trainingen ter ondersteuning van je prestaties

Binnen een personal training kun je je uiteraard richten op een specifiek onderdeel binnen CrossFit. Maar de personal training is er ook ter ondersteuning van je sportprestaties buiten CrossFit om. Wil je graag een coach die je helpt jouw doelen te bereiken? Wil je je specifiek op je zwakke punten richten? Tijdens deze training richten we ons op alle factoren die jouw doelen kunnen helpen behalen of belemmeren. 

Lifestyle coaching binnen YouAct

Een van deze factoren is het beter afstemmen tussen je dagelijks leven en je trainingen, ook wel lifestyle coaching. We zorgen ervoor dat jij ritme krijgt, geven je advies voor een gezondere levensstijl en we leren je omgaan met stress en hoe je dat gevoel kan verminderen. Heb jij een specifieke vraag? We horen het graag! 

Coaching na een blessure, ziekte of operatie

Bij een blessure, ziekte of na een operatie is het belangrijk dat je lichaam op de juiste manier herstelt. Hier zijn trainingen essentieel in. Het opstellen van een specifiek plan kan tijdens een personal training. Je krijgt coaching van onze trainers die exact weten hoe jij je doelen kunt behalen. Bij YouAct train je in een rustige en vertrouwde omgeving waar jij geheel kunt herstellen.

Inschrijven voor een personal training?

In een intake leren we je graag beter kennen en bepalen we welke trainer jou het beste kan helpen om jouw doelen te bereiken.

Bekijk onze tarieven

Wil je graag meer informatie over onze tarieven voor personal training? Check dan onze pagina met alle tarieven: van personal training tot groepstraining.

Ben jij bereid om hard te werken?

Tijdens een personal training haal jij het maximale uit jezelf. Je trainer geeft je dat zetje in de rug wanneer je dat nodig hebt. We motiveren en adviseren met onze ervaring. De trainingen zijn persoonlijk en afgestemd op jouw niveau. Daarmee behalen we natuurlijk het beste resultaat!

Intensieve manier van begeleiding

Onze 1 op 1 trainingen zijn afwisselend en uitdagend. Er zijn zoveel verschillende methodes dat het nooit saai wordt! Onze trainers mixen creativiteit en kwaliteit tot functionele oefeningen. Personal training is de meest intensieve manier van begeleiding die we aanbieden. Al onze trainers hebben de juiste opleidingen gevolgd waardoor we ook elke methode wetenschappelijk kunnen onderbouwen. Jij weet precies waarvoor je het doet.