CrossFit introductie

Iedereen die bij CrossFit YouAct wil trainen, krijgt eerst een gratis persoonlijk gesprek en kan eens komen kijken naar een training. Vervolgens start je met een plan dat is afgestemd op jouw persoonlijke fitnessdoelen, je huidige niveau en je voorkeuren. We maken je doelen meetbaar en evalueren ze, zodat je ook echt resultaten kan behalen.

Het eerste gesprek vindt plaats met een van onze trainers in onze box in Eindhoven. Je kunt je via de app SportBit zelf inschrijven voor een intake door de button hieronder te volgen. Kies via het drop-down menu voor het rooster met de intakes.

Meer weten over onze opstartfase die ervoor gaat zorgen dat jij klaar bent voor CrossFit bij CrossFit YouAct? Lees dan snel verder.

Een persoonlijke klik

Wil je starten met CrossFit? Dan plannen we graag een vrijblijvend gesprek van 30-45 minuten met je in om je beter te leren kennen. We zijn benieuwd naar je motivatie en doelen binnen CrossFit. Uiteraard beantwoorden we ook al je vragen! Vervolgens komen we samen tot een persoonlijk plan over hoe jouw opstartfase er het beste uit zou kunnen zien.

We geven geen proeflessen aan mensen die geen ervaring hebben met CrossFit in een CrossFitbox. We willen je namelijk alle aandacht geven, zonder dat dit ten koste gaat van de huidige leden. CrossFit is bovendien zo veelzijdig, dat is absoluut niet in één training te ervaren!

Aan de slag!

Tijdens de startperiode maak je kennis met de basisbewegingen en onze trainingsmethoden. Je kunt voor deze periode kiezen uit drie pakketten: de groepscursus, de persoonlijke start of de exclusieve start. Bij al onze cursussen staat, naast beweging, ook voedingscoaching centraal, omdat we geloven dat een gebalanceerde voeding essentieel is voor goede trainingsresultaten. Als deze pakketten niet bij je passen, kun je contact opnemen voor een programma op maat. Lees hieronder meer over onze opstartfase.

Wil je kennismaken met CrossFit YouAct? We heten je graag welkom bij onze box in Eindhoven. Schrijf je hieronder via SportBit in voor een gratis persoonlijk gesprek.

Groepscursus

Onze groepscursus is ideaal voor mensen zonder eerdere ervaring in CrossFit of voor CrossFitter die er een tijdje uit zijn geweest. In deze cursus train je in een kleine groep van maximaal vier deelnemers, leer je CrossFit-technieken, doen we een aantal fysieke metingen en eindig je met een workout. Tijdens de voedingsworkshop krijg je inzicht in wat je eet en geven we je tips om je eetpatroon te verbeteren of makkelijker te maken. Daarnaast ontvang je meer informatie over onze visie en werkwijze en de filosofie van CrossFit, die je thuis kunt lezen. Zodat jij net zo enthousiast wordt over CrossFit als wij!

  • 7 groepslessen, 60 minuten
  • 1 groepsworkshop voeding, 60 minuten
  • Duur: 4 weken

Je kunt kiezen tussen twee groepen met vaste tijden: groep 1 op maandag en woensdag om 21:00 uur, of groep 2 op dinsdag en donderdag om 21:00 uur. Elke twee weken start een nieuwe groep, zodat je altijd kunt instappen. Vraag naar onze startdata zodat je zo snel mogelijk kan starten!

Persoonlijke start

De naam zegt het al: onze persoonlijke start is persoonlijk – een op maat gemaakt programma dat volledig is afgestemd op jouw behoeften. Heb je al ervaring in CrossFit of CrossFit-gerelateerde oefeningen, of komen de tijden van de cursus je niet uit? Dan is de persoonlijke start waarschijnlijk iets voor jou.

  • 4 privélessen, 60 minuten
  • 1 privéles voeding, 60 minuten
  • Flexibel in te plannen

We werken samen met jou om je specifieke doelen te bereiken, zoals het verbeteren van geavanceerde technieken of het uitvoeren van een nulmeting. Je kunt deze cursus in slechts twee weken voltooien, en we plannen de sessies op tijden die voor jou het beste uitkomen. De snelste manier om de mogelijkheden van CrossFit te ontdekken!

Exclusieve start

De beste optie: onze exclusieve start biedt de ultieme persoonlijke begeleiding. Met één-op-één trainingssessies en voedingscoaching, ondersteund door wekelijks online contact met onze voedingscoach Kim, is dit pakket ideaal voor diegenen die het beste van het beste willen. Deze cursus is ook geschikt voor mensen die zich onzeker voelen in een groepsomgeving of een lagere belastbaarheid hebben door ziekte of blessures.

  • 7 privélessen, 60 minuten
  • 1 privéles voeding, 60 minuten
  • Wekelijks contact met een voedingscoach
  • Flexibel in te plannen

Cursus afgerond?

Na de opstartfase heb je een goed beeld over wat CrossFitten bij ons inhoudt. We nemen nog even contact met je op om de opstartfase te evalueren en bespreken vervolgens het vervolgplan.

Daarnaast hebben we elke drie maanden een doelengesprek om ervoor te zorgen dat je op de goede weg blijft om je fitnessdoelen te bereiken. Deze service is in je lidmaatschap inbegrepen, we geloven namelijk in de best mogelijke ondersteuning aan onze community.

Rooster Introductieles

7:00
8:00
9:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
Ma
INTRO
Di
INTRO
Wo
INTRO
Do
INTRO
Vr
Za
Zo