CrossFit Kids

FUN • SKILLS • VARIATION

In de CrossFit Kids trainingen bij CrossFit YouAct staat een ding altijd voorop: fun! In de lessen dagen we de kinderen uit om verschillende gave skills te leren zoals op je handen staan, springen, balanceren, duwen, trekken, touwklimmen, vallen, rollen en nog veel meer.

Speels en leuk

Het CrossFit Kids programma sluit aan op de ontwikkeling van kinderen in de leeftijd van 6 tot 9 jaar. Naast de basisbewegingen van CrossFit, leren kinderen om samen te werken, zelfvertrouwen op te bouwen en sociale contacten te maken.

De lessen duren 45 minuten en zijn zeer afwisselend en aangepast op de spanningsboog van het kind. Ze kunnen bij CrossFit YouAct hun energie kwijt tijdens speelse en leuke lessen!

Hieronder vind je meer informatie over het programma, de trainingen, het lesrooster en de abonnementen.

Direct ondervinden of CrossFit Kids iets voor jouw kind is? Meld je dan aan voor twee gratis proeflessen via ons formulier. Je ontvangt dan zo snel mogelijk bericht van ons.

Hoe ziet een training eruit?

CrossFit is een fantastische sport voor kinderen door de grote afwisseling in beweging en uitdaging. In alle lessen staat plezier voorop. We vinden het belangrijk dat kinderen een positieve relatie opbouwen met sport en bewegen.

De CrossFit Kids en Teens groepen bestaan uit maximaal 12 deelnemers, zo krijgt ieder kind voldoende persoonlijke aandacht. Je wordt vanzelf enthousiast over CrossFit door de lessen van CrossFit Kids trainers!

Iedere les is in spelvorm: eigenlijk is het iedere les apenkooi! Spelen, rennen, springen, klimmen, glijden en nog veel meer. Deze apenkooi is iedere les anders, telkens uitdagend en altijd leuk. Kinderen leren zo de basisbewegingen van CrossFit in een hindernisparcours met kleine workouts.

Rooster en abonnementen kids

Abonnementen
1 x per week: € 32,50 per maand

Rooster
Woensdag van 15:30 tot 16:15 uur.

Meld je aan voor twee gratis proeflessen. Is jouw kind ouder dan 9 jaar? Kijk dan eens bij CrossFit Teens & Juniors.

Heb je nog vragen? Mail coach Albertho via albertho@youact.nl.

Alle kinderen zijn welkom bij CrossFit Kids. Zijn de kosten voor jou een reden om niet deel te nemen? Dan helpen we je graag met een aanvraag bij Stichting Leergeld.

7:00
8:00
9:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
Ma
JUNIORS
Di
TEENS
Wo
KIDS
JUNIORS
Do
TEENS
Vr
JUNIORS
Za
Zo