Gezocht: CrossFit trainer in Eindhoven (12-32 uur)

Vacature: Junior CrossFit trainer

Deze vacature is inmiddels vervuld. Heb je alsnog interesse om bij ons te werken? Schroom dan niet om ons even te bellen.

Wil jij je kunnen ontwikkelen als trainer binnen een kleinschalige en professionele organisatie en wil je werken volgens de CrossFit principes? Wij zoeken per 1 maart een Junior CrossFit trainer die sportieve doelen stelt en onze leden motiveert het beste uit zichzelf te halen!

CrossFit YouAct
CrossFit YouAct is een sportschool in Eindhoven waar CrossFit lessen worden gegeven. Ruim 300 enthousiaste sporters komen wekelijks naar onze vestiging aan de Kanaaldijk voor een intensieve workout. Verwacht bij ons een gemoedelijke en persoonlijke sfeer waarin fanatiek wordt gewerkt aan het lichaam. Ons motto: doing the common uncommonly well.

Ons ledenaantal groeit hard mee met de groeiende populariteit van CrossFit. Om deze reden zijn wij per direct op zoek naar een nieuwe CrossFit junior trainer voor 12-32 uur per week om ons team te versterken.

Wat ga je doen?

Jij bent degene die ervoor zorgt dat onze leden met een goed gevoel naar huis gaan! Als CrossFit trainer geef je zelfstandig training aan individuen en groepen tot maximaal 12 personen. Naast de reguliere CrossFit WOD, geef je specialiteit training in Endurance, Gymnastics, Olympic Weightlifting, Powerlifting en Strongman. Deze specialiteiten zijn nauw verbonden met de basis van CrossFit. Daarnaast bereid je trainingen voor en maak je een start in het programmeren van onze lessen. Je wordt in jouw persoonlijke ontwikkeling intensief begeleid door een ervaren trainer.

Jij herkent jezelf hierin:

 • Ervaring met CrossFit;
 • CrossFit Level 1 certificaat of de bereidheid om deze te halen;
 • Optimistisch, sociaal en betrokken;
 • Je staat graag voor een groep en weet mensen te motiveren;
 • Mondeling vaardig in Nederlands en Engels;
 • Bij voorkeur een afgeronde sportspecifieke opleiding of cursus.

Jij krijgt:

 • Fulltime salaris van € 2.000,- – € 2.800,-, op basis van ervaring;
 • Persoonlijk ontwikkelplan en begeleiding hierin;
 • Studiekostenregeling;
 • Trainerskleding;
 • Onbeperkt toegang tot de box en lessen;
 • Korting op deelname aan evenementen en abonnement voor partner.

Team YouAct

We zijn een kleine organisatie van 10 trainers waarin iedere trainer een stem heeft, ambitieus is en de ander helpt om zich verder te ontwikkelen. Samen hebben we ruime ervaring in het geven van kracht- en conditietrainingen. Onze achtergronden variëren van topsport en fysiotherapie tot marketing en educatie. Een team om gezellig samen mee te trainen en uitdagingen aan te gaan!

Ben je meer ervaren in CrossFit, programmeren en lesgeven? Bekijk dan ook onze vacature voor een Senior CrossFit Trainer. Pas je niet precies in het profiel maar denk je wel geschikt te zijn voor ons team? Neem ook dan even contact met ons op!

Bij voorkeur starten we een samenwerking per 1 maart. Stuur je cv met motivatie uiterlijk 30 januari naar info@youact.nl of bel even met Nathan Goossens via 06-41564390.