Gezocht: Junior CrossFit trainer in Eindhoven (>12 uur)

Vacature: Junior CrossFit trainer

Wil jij je kunnen ontwikkelen als trainer in een CrossFit box met een klein team? Wij zoeken per direct een Junior CrossFit trainer die sportieve doelen stelt en onze leden motiveert het beste uit zichzelf te halen!

CrossFit YouAct

CrossFit YouAct is al 10 jaar de plek in Eindhoven voor mensen die algeheel fit willen worden. De eigenaren Frouke en Nathan hebben beiden ervaring in de topsport en een achtergrond in fitness en gezondheid. CrossFit doen ze al 12 jaar, ondernemen sinds 2017.

Bij YouAct werk je samen in een team van 14 fulltime en parttime collega’s die zich met passie inzetten voor de gezondheid van ruim 350 enthousiaste sporters van alle leeftijden.

Onze missie is om jouw carrière tot een hoger niveau te helpen. Daarom investeren we graag in jouw ontwikkeling. Benieuwd hoe? Lees dan snel verder of bel ons even voor meer info.

Wat ga je doen?

Jij bent degene die ervoor zorgt dat onze leden met een goed gevoel naar huis gaan! Als CrossFit trainer geef je zelfstandig les aan individuen en groepen tot maximaal 12 personen. Naast de reguliere CrossFit WOD, geef je specialiteit training in Endurance, Gymnastics, Olympic Weightlifting, Powerlifting en Strongman. Deze specialiteiten zijn nauw verbonden met de basis van CrossFit. Je wordt in jouw persoonlijke ontwikkeling intensief begeleid door een ervaren trainer, zodat je kunt blijven groeien.

Geen 9 tot 5 baan, maar lekker in de ochtend- en avonduren werken en af en toe in het weekend. Je werkrooster maak je in overleg met de rest van je team.

Wie zoeken wij?

  • Ervaring in het beoefenen van Crossfit.
  • Passie voor lesgeven.
  • Mondeling vaardig in Nederlands en Engels.
  • Optimistisch, sociaal en betrokken.

Jij krijgt:

  • Begeleiding voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.
  • Mogelijkheden tot studiekostenvergoeding.
  • Trainerskleding en onbeperkte toegang tot de box en lessen
  • Korting op deelname aan evenementen en abonnement voor partner.
  • Flexibele werktijden die goed te combineren zijn met een andere baan of werkzaamheden.

Aan de slag als trainer?

Stuur je cv met motivatie naar admin@youact.nl of bel even met Nathan Goossens via 06 – 41 56 43 90. We kijken ernaar uit om van je te horen en samen te groeien!

Pas je niet precies in het profiel maar denk je wel geschikt te zijn voor ons team? Of denk je op een ander manier te kunnen bijdragen? Neem ook dan even contact met ons op! Ook voor stagiaires hebben we een geschikte plek in ons team, kijk daarvoor op onze stagepagina.