Mila van Leeuwen

CrossFit Kids trainer

“Today I will do what others won’t, so tomorrow I can do what others can’t.”

Hoi, ik ben Mila van Leeuwen en sporten zit in mijn bloed. Vanaf het moment dat ik mijn zwemdiploma op zak had, was ik niet meer te stoppen. Ik heb van alles uitgeprobeerd, maar toen ik eenmaal de turnzaal binnenstapte, voelde me ik al snel thuis. Het ging me goed af, ik deed mee aan wedstrijden en gaf les aan jonge kinderen.

Na een aantal jaren merkte ik dat de sierlijke bewegingen van het turnen niet helemaal meer bij mij pasten. Toen nam ik een proefles bij een CrossFit box. En vanaf die dag was ik om.

Het zweten tijdens de WOD, het geluid van de gewichten tijdens de olympisch gewichtheffen, of het oefenen tijdens de gymnastics les om een nieuwe truc onder de knie te krijgen: elke dag heb ik zoveel zin om te gaan. Sinds 2023 doe ik mee met CrossFit wedstrijden. Ik vind dit heel leuk en ik wil in de toekomst nog veel meer van dit soort CrossFit-avonturen beleven.

Ik vind het ook geweldig om mijn passie voor deze waanzinnige sport over te brengen op kinderen. Daarom ben ik begonnen met het geven van de CrossFit Kids lessen. Hoe tof is dat?

Ik zie je graag in de box, tot snel!