Yrsa de Louw

CrossFit trainer

“To get something you never had, you have to do something you never did.”

Op mijn 17e startte ik met CrossFit, dat doe ik nu al enkele jaren met veel plezier. Het leukste vind ik de variatie en uitdaging. Je hebt namelijk altijd wel iets waar je beter of sterker in kunt worden. Ik heb zelf ook nog een lange, maar zeker ook spannende weg te gaan om de beste versie van mezelf te worden 🙂

YouAct is voor mij de perfecte basis: niet alleen om mezelf als trainer maar ook als atleet te ontwikkelen. Ik wil de mensen in mijn les dan ook meegeven dat het oké is om af en toe uit je comfort zone te stappen. Verleg je grenzen en stap in het oncomfortabele. Het is mooi als mensen daardoor een prestatie behalen die ze niet van zichzelf hadden verwacht.

Reken er maar op dat ik alles op alles zet om jou te helpen met het behalen van je doelen. Elk doel, hoe klein of groot, is een prachtig streven. Een doel dat jou en anderen om je hen stimuleert om het beste uit jezelf te halen. Dus moedig elkaar aan en pak net een kilootje meer in de WOD, terwijl ik zorg voor de goede beats ;).

  • CrossFit Level 1 Trainer
  • Soldaat Infanterie