Lisanne de Jonge

CrossFit trainer

“Our greatest glory is not in never falling, but in rising every time we fall.”

In augustus 2021 ontdekte ik voor het eerst CrossFit. Ik zocht naar wat extra pit naast hockey, een sport die ik al van kinds af aan doe. Ik verhuisde en kwam te wonen in een straat met een CrossFit-box. Puur toeval! Ik ging langs en was verkocht: de sfeer, de community, en de eindeloze variatie in workouts zijn zo leuk!

En toen? Nou, ik ben er niet mee gestopt. CrossFit werd mijn absolute nummer één sport. Daarbij wilde ik al heel lang graag sporttrainer worden. Vroeger gaf ik hockeylessen aan kinderen, dat vond ik fantastisch. Omdat CrossFit zo goed beviel, ben ik al snel mijn CrossFit Level 1 gaan doen. Dit was zo’n gaaf weekend met allemaal CrossFit-fanaten! Tegelijkertijd heb ik zoveel geleerd over de basis van CrossFit, dat ik mijn enthousiasme voor CrossFit wilde gaan delen.

Vrijwel meteen na mijn Level 1 ben ik stage gaan lopen en sindsdien ben ik trainer. Ik word er zo blij van als ik zie dat mensen met mijn tips net weer een beetje beter worden en hun eigen doelen daardoor kunnen gaan bereiken. Wat elke les ook leuk maakt, is het zien hoe mensen eerst heel geconcentreerd de warming-up doen, daarna volle bak al hun energie eruit gooien om vervolgens met een voldaan gezicht – met toch ook wel een glimlach – weer weg te gaan. Klaar voor de volgende uitdaging!

Door zelf te blijven leren middels CrossFit-cursussen hoop ik onze leden steeds beter te kunnen helpen en te begeleiden om hun doelen te behalen. Stapje voor stapje komen we er samen. Ik hoop je snel te zien bij de training!

  • CrossFit Level 1 Trainer
  • CrossFit Judges Course
  • CrossFit Spot The Flaw
  • CrossFit Anatomy
  • Minor Nutrition & Health
  • Welift Traning Camp