CrossFit introductiecursus

Intakegesprek

Iedereen die bij CrossFit YouAct wil trainen krijgt eerst een individueel intakegesprek en kan eens komen kijken naar een reguliere training. Dit wordt individueel ingepland met één van onze trainers. Je kunt je via de app SportBit zelf inschrijven voor een intake. Kies via het drop-down menu voor het rooster met de intakes.

Praktisch

De cursus zelf bestaat uit 8 trainingen van 1 uur. Je kunt er zelf voor kiezen hoe snel je de cursus volbrengt met een maximum van 2x per week. De trainingen worden momenteel 4x per week aangeboden. De inhoud van de trainingen staat grotendeels vast. Je kunt per les bepalen wanneer je komt. Je kunt starten met je training wanneer je wil, het is niet specifiek noodzakelijk bij training 1 te starten. Je dient wel aan alle 8 verschillende trainingen te hebben deelgenomen alvorens je verder kan in de CrossFit WOD of specialty trainingen. De lessen worden gegeven in groepjes van maximaal 8 personen. Komen de tijden van de introductiecursus je echt niet uit? Dan vinden we samen een passende oplossing.

Inhoudelijk

Tijdens de trainingen word je geïntroduceerd met de basisbewegingen en onze trainingsmethoden. Het grootste gedeelte ben je fysiek actief, we beginnen altijd rustig aan en eindigen met een knaller. Iedereen kan deelnemen op zijn/haar niveau. Ook als je blessures hebt weten we met je om te gaan. We sluiten regelmatig af met een kort praatje over de theorie achter CrossFit, over onze filosofie en over onze werkwijze. 

Cursus afgerond

Na het doen van alle 8 de verschillende trainingen heb je een redelijk beeld gekregen over wat CrossFitten bij ons inhoud. Je bent er helemaal voor klaargestoomd om deel te nemen aan de reguliere CrossFit Workout Of the Day en/of speciality lessen! Je kan vrijblijvend kiezen om door te gaan met één van onze abonnementen of een strippenkaart.

Eerst een proefles doen?

We geven geen proeflessen aan mensen die geen ervaring hebben met CrossFit in een CrossFit box. We willen je alle aandacht geven, zonder dat dit ten koste gaat van de huidige leden. CrossFit is bovendien niet in één training te ervaren. Heb je interesse in de CrossFit introductiecursus, dan plannen we graag een vrijblijvend intakegesprek met je in om je beter te leren kennen, je vragen te beantwoorden en om je te adviseren of CrossFit is waar je naar opvzoek bent.

Dienst:                                
CrossFit introductiecursus.

Inhoud:                              
Individueel intakegesprek + 8 trainingen + wrist wraps.

Tarief:                                 
€85,00.

Duur:                                   
8 x 1 uur.

Aantal deelnemers:      
Maximaal 8 personen.


Binnenkort starten?

Wil je graag kennismaken met CrossFit YouAct? Schrijf je dan hieronder via de app SportBit in voor een intake (1 maand wachttijd). Let op: kies in het drop-down menu het rooster 'intake gesprekken' voor een overzicht van de momenten waarop je je kan inschrijven.

Intake

Ervaren CrossFitter:

Heb je al ervaring met CrossFit, bijvoorbeeld in een andere box? Dan plannen we je graag in voor een of twee proefles(sen), zodat je ervaart hoe het is om CrossFit te doen bij ons. Schrijf je hieronder in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Proefles


Contact

CrossFit Youact
Kanaaldijk Noord 17
5613 DH Eindhoven

Tel: 06 41 56 43 90 of 06 51 80 08 22
info@youact.nl