CrossFit introductiecursus

Iedereen die bij CrossFit YouAct wil trainen, krijgt eerst een gratis persoonlijk gesprek en kan eens komen kijken naar een training. Het gesprek wordt individueel ingepland met een van onze trainers. Je kunt je via de app SportBit zelf inschrijven voor een intake. Kies via het drop-down menu voor het rooster met de intakes. We hopen je snel te mogen verwelkomen in onze box in Eindhoven.

Een persoonlijke start

We geven geen proeflessen aan mensen die geen ervaring hebben met CrossFit in een CrossFitbox. We willen je alle aandacht geven, zonder dat dit ten koste gaat van de huidige leden. CrossFit is bovendien niet in één training te ervaren. Heb je interesse in de CrossFit introductiecursus, dan plannen we graag een vrijblijvend intakegesprek met je in om je beter te leren kennen, je vragen te beantwoorden en om je te adviseren of CrossFit is waar je naar op zoek bent. Hierbij maken we direct een persoonlijke profiel voor jou aan in onze app.

Theorie, filosofie en werkwijze

Tijdens de trainingen maak je kennis met de basisbewegingen en onze trainingsmethoden. Het grootste gedeelte ben je fysiek actief, we beginnen altijd rustig aan en eindigen met een knaller. Iedereen kan deelnemen op zijn/haar niveau. Ook als je blessures hebt weten we met je om te gaan. We sluiten regelmatig af met een kort praatje over de theorie achter CrossFit, over onze filosofie en over onze werkwijze.

Lid worden?

Wil je kennismaken met CrossFit YouAct? We heten je graag welkom bij onze box in Eindhoven. Schrijf je hieronder via SportBit in voor een intake.

Inschrijven intake

Onze prijzen

Het intakegesprek is individueel en aan een introductiecursus kunnen 8 personen deelnemen. Benieuwd naar het tarief voor het intakegesprek en de cursus?

Bekijk onze prijzen

Praktisch

De cursus zelf bestaat uit 8 trainingen van 1 uur. Je kunt er zelf voor kiezen hoe snel je de cursus volbrengt met een maximum van 2x per week. De trainingen worden momenteel 4x per week aangeboden. De inhoud van de trainingen staat grotendeels vast. Je kunt per les bepalen wanneer je komt. Je kunt starten met je training wanneer je wil, het is niet specifiek noodzakelijk bij training 1 te starten. Je dient wel aan alle 8 verschillende trainingen te hebben deelgenomen alvorens je verder kan in de CrossFit WOD of specialty trainingen. De lessen worden gegeven in groepjes van maximaal 8 personen. Komen de tijden van de introductiecursus je echt niet uit? Dan vinden we samen een passende oplossing.

Cursus afgerond?

Na het doen van alle 8 de verschillende trainingen heb je een redelijk beeld gekregen over wat CrossFitten bij ons inhoudt. Je bent er helemaal voor klaargestoomd om deel te nemen aan de reguliere CrossFit Workout Of the Day en/of speciality lessen! Je kan vrijblijvend kiezen om door te gaan met één van onze abonnementen of een strippenkaart. Onze trainers hebben alle informatie over jou al verzameld in jouw persoonlijke profiel in de SportBit app. Zo kun je gemakkelijk instromen in de reguliere les!

Rooster Introductieles

7:00
8:00
9:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
Ma
INTRO
Di
INTRO
Wo
INTRO
Do
INTRO
Vr
Za
Zo