Nutrition

Goede voeding voor goed sporten

Wist je dat de juiste voeding jou een betere sporter kan maken? Voeding is minstens zo belangrijk als je training! Bij Crossfit YouAct kun jij je daarom richten op het verbeteren van meer dan alleen je fitness: we pakken jouw gezondheid volledig aan! Daarom bieden we naast groepstraining en personal training ook voedingscoaching aan.

Jouw voeding op orde

Bij YouAct geloven we sterk in de kracht van gezonde en volwaardige voeding, afgestemd op jouw unieke levensstijl. Geen strenge diëten, snelwerkende shakes, maaltijdvervangers of pillen. Onze visie op voeding is simpel: het draait om het maken van duurzame, gezonde keuzes die passen bij jouw leefstijl, behoeften en doelen.

Voor ieder doel

Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen, je sportprestaties wilt verbeteren of gewoon algemeen gezonder wilt leven, onze voedingscoach staat voor je klaar. We bieden gepersonaliseerde begeleiding en ondersteuning om ervoor te zorgen dat je de juiste voedingsadviezen krijgt passend bij jouw doelstellingen en voorkeuren.

Persoonlijke voedingscoach

Ga je met je voeding aan de slag, dan kom je niet zomaar terecht bij een coach. Coach Kim is gecertificeerd voedingsspecalist en heeft ervaring in het begeleiden van CrossFit-atleten, andere sporters en niet-sporters. Kim begrijpt dat voeding een belangrijk onderdeel is van je sportprestaties. Ze biedt jou graag de tools en kennis aan om een gezonde relatie met voeding op te bouwen en te behouden. Het beste van alles: zo houd jij meer tijd over om je te richten op je training!

Voor iedereen

We begrijpen dat voedingsadvies voor iedereen anders is. Daarom bieden we een passend programma op maat aan voor elk individu: of je nu nog nooit gesport hebt, net bent begonnen met CrossFit of al enkele jaren meedraait en benieuwd bent of je met de juiste voeding de volgende stap kunt zetten. Je hoeft dus niet bij YouAct te sporten om voedingsadvies te krijgen!

De eerste stap

Heb je interesse om je voeding te verbeteren? Dan starten we altijd met een intake, zodat we een goed beeld krijgen van jou en jouw voedingsdoelen. Met enkele vragen komen we erachter hoe we jou het beste kunnen helpen. Na de intake stellen we samen een plan op dat bij jou past: dat is voor iedereen anders.

Aan de slag

Samen pakken we jouw voedingspatroon aan. We maken afspraken met elkaar, die zowel online als op locatie kunnen plaatsvinden. Het moet natuurlijk in jouw schema passen! Vervolgens maakt de coach een voedingsplan. Je krijgt toegang tot een voedingsapp, waarin je niet alleen je maaltijden bij kunt houden, maar waarin je ook gepersonaliseerde recepten gericht op je doelen kunt vinden. Handig én lekker natuurlijk!

Je kunt al starten met onze coach vanaf € 180,- per maand. Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen met je voeding.

Nog vragen?

Neem dan even contact met ons op of vul direct het formulier in. We helpen je graag op weg naar een gezonde start!