Team training

De dynamiek van trainen in een groep is niet te omschrijven! Iedereen motiveert elkaar en werkt samen naar een bepaald doel toe. Of dit nu in competitievorm is of voor individuele prestaties. De groep blijft elkaar motiveren tot de laatste oefening is uitgevoerd. Deze energie moet je ervaren! Even tussendoor klagen hoe zwaar het is, maar niemand stopt.

Een team training volgen bij YouAct

Team trainingen geven we aan bijvoorbeeld bedrijven en sportverenigingen. Maar het is ook mogelijk om met een paar vrienden een trainer in te huren. Voorheen hebben we bijvoorbeeld voor een lange periode groepstrainingen gegeven aan de Lage Landen. Ook roeiverenigingen, hockey teams, mensen uit de horeca en zelfs politieteams laten wij kennismaken met CrossFit via een team training.

“Als je deze les aan kan dan stelt de rest van de dag niets voor.”

Is een team training iets voor jou?

Onze team trainingen zijn speels en creatief en leggen de focus op samenwerking. Samen zet je steeds een stap dichter bij het doel! Je stapt op deze manier ook eerder uit je comfort zone en werkt aan je doorzettingsvermogen. Niet alleen binnen de training, maar juist ook in je dagelijks leven en werk. Je leert je fysieke grenzen kennen en misschien wel verleggen. Kom erachter of je wellicht al te ver over je grenzen bent gegaan en een stapje terug moet doen.

Vraag vrijblijvend een gesprek aan

Wil je als groep of team van meer dan drie personen samen trainen? Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan om jouw wensen te bespreken. We zijn daarnaast in staat om diverse soorten workshops te bieden. De inhoud stemmen we samen af.

Contact

Persoonlijke aandacht voor techniek

Binnen de training moedigen we uiteraard aan zo fanatiek mogelijk te sporten, maar de kwaliteit van de oefeningen staat voorop. Onze trainers geven iedereen daarom persoonlijke aandacht binnen de training. We letten op techniek en veiligheid zodat je zo effectief mogelijk gebruikmaakt van je lichaam. Op deze manier voorkom je ook blessures.