Start met CrossFit

Begin met sporten bij CrossFit YouAct!

Wil jij het nieuwe jaar sportief beginnen? Start dan, zodra het weer kan, met CrossFit bij CrossFit YouAct! In het centrum van Eindhoven, aan het kanaal, vind je onze ‘box’. CrossFit YouAct is voor iedereen, ongeacht je leeftijd, kracht- of conditieniveau.

CrossFit is een sport waarbij je een uur lang alles geeft, samen in een groep. Bij CrossFit gaat het erom dat je bereid bent om hard te trainen! Verwacht bij ons een gemoedelijke en persoonlijke sfeer waarin fanatiek wordt gewerkt aan je lichaam. Daarnaast worden er vriendschappen voor het leven gesloten. Het communitygevoel maakt de sport leuker en…. het zorgt ervoor dat je net dat stapje extra zet en terug blijft komen!

Benieuwd of CrossFit YouAct de plek voor jou is? Meld je dan nu aan voor een eerste kennismaking met een van onze coaches.

Klaar voor een gezonde start?

 • Werk op een effectieve manier aan je algehele fitheid
 • Uitgebreid rooster en flexibele trainingsopties
 • Iedere dag een nieuwe Workout Of the Day (WOD)
 • Maximaal 12 personen per les
 • Word onderdeel van de community
 • Twee ruime zalen en eigen buitenterrein voor trainingen

Schrijf je nú in via SportBit en sla de wachtlijst over!

Schrijf je direct in!

Wil je kennismaken met CrossFit YouAct? We heten je graag welkom bij onze box in Eindhoven. Schrijf je hieronder via SportBit in voor een intake.

Inschrijven intake

Onze prijzen

Het intakegesprek is individueel en aan een introductiecursus kunnen 8 personen deelnemen. Benieuwd naar het tarief voor de introductiecursus en groepslessen?

Bekijk onze prijzen

Stap 1: kennismakingsgesprek

Iedereen die bij CrossFit YouAct wil trainen, krijgt eerst een individuele intake met één van onze trainers. Hierin leren we elkaar kennen, beantwoorden we al je vragen en adviseren we je of CrossFit datgene is waar jij naar op zoek bent.

Je kunt je via de app SportBit zelf inschrijven voor een kennismakingsgesprek. Kies bij type rooster voor de optie intake meeting/office om het rooster met intakes te bekijken.

Stap 2: introductiecursus

Ieder nieuw lid volgt een introductiecursus bij CrossFit YouAct. Tijdens deze lessen ontdek je alle bewegingen stap voor stap, maak je kennis met onze trainingsmethoden en krijg je de basis onder de knie.

Het grootste gedeelte ben je fysiek actief. Je start rustig en eindigt met een knaller workout. Iedereen kan deelnemen op zijn/haar niveau. Ook als je blessures hebt, kun je op aangepaste manier meedoen met de les.

Met de introductiecursus ben je nergens aan verbonden – je kiest zelf of je verder gaat met CrossFit of niet!

Stap 3: trainen!

Na het doen van alle 8 de verschillende trainingen uit de introductiecursus heb je een goed beeld gekregen over wat CrossFitten bij ons inhoudt. Je kunt meteen beginnen met sporten bij CrossFit YouAct. Kies uit ruim 80 lessen per week, van de Workout Of the Day tot bewegingsspecfieke lessen.

Onze lessen

Bij CrossFit YouAct heb je keuze uit verschillende trainingen waar je deel aan kunt nemen om je kracht, explosiviteit en conditie te verbeteren. Neem eens een kijkje in ons aanbod, er zit vast iets bij wat bij je past!

 • Workout Of the Day: de basis van je trainingsprogramma waarbij je zo efficiënt en effectief mogelijk gebruikmaakt van je hele lichaam.
 • Olympic Weightlifting: bij deze trainingen leer je de sport van het Olympisch Gewichtheffen: met de juiste technieken zo efficiënt mogelijk de snatch en clean & jerk uitvoeren.
 • Gymnastics: binnen deze trainingen richt je je op de functionele bewegingen die je uitvoert met je lichaamsgewicht.
 • Powerlifting: in deze lessen focus je op drie oefeningen van deze krachtsport: de back squat, deadlift en de bench press.
 • Endurance: het trainen van je cardio, daar draait het om – bij workouts van zowel korte als lange duur.
 • Strongman: bij deze lessen is kracht de vaardigheid om voorwerpen uit het dagelijks leven zo snel mogelijk te verplaatsen.

Lockdown actie – geen wachtlijst!

Schrijf je in bij CrossFit YouAct tijdens de lockdown en ben onderdeel van the lucky few die direct mogen starten met de introductiecursus zodra de sportscholen openen! Tijdens de lockdown profiteer je ook van ons lockdownaanbod, zoals materiaalverhuur en lessen voor thuis. Zo krijg je al een goede indruk van wat CrossFit is.

Schrijf je in via SportBit

Nog vragen?

Neem dan even contact met ons op. We helpen je graag!

Rooster

7:00
8:00
9:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
Ma
WOD
WOD
WOD
WOD
WOD
GYM
END
WOD
POW
WOD
OLY
WOD
INTRO
Di
GYM
WOD
WOD
WOD
WOD
OLY
WOD
POW
GYM
END
INTRO
WOD
Wo
WOD
WOD
POW
WOD
WOD
GYM
END
WOD
OLY
WOD
POW
WOD
INTRO
Do
END
WOD
WOD
WOD
WOD
OLY
WOD
END
WOD
POW
INTRO
WOD
Vr
WOD
WOD
OLY
WOD
WOD
GYM
END
WOD
POW
Za
WOD
WOD
WOD
WOD
Zo
TEAM WOD
TEAM WOD
TEAM WOD