Strongman Challenge Eindhoven 2021

Samen met studentenvereniging Odin organiseert YouAct op zaterdag 22 mei 2021 de eerste editie van de Strongman Challenge Eindhoven. Een evenement exclusief toegankelijk voor leden van YouAct en Odin waarin elke sporter op zijn/haar niveau wordt uitgedaagd. Ben jij erbij?

Verschillende challenges voor elk niveau

Tijdens het event ga je verschillende Strongman Challenges aan met als doel één van de drie niveaus (beginner, intermediate & advanced) te bereiken. Op die manier is het event toegankelijk voor iedereen en kun je jezelf elke editie weer opnieuw uitdagen om tot een volgend niveau te komen. 

Benieuwd naar de events? Houd dan onze social media kanalen in de gaten voor een sneak preview.

Leden van YouAct kunnen vanaf maart tijdens reguliere trainingsuren een trainingsprogramma volgen waarin alle elementen uit de challenge naar voren komen. Zo zorgen we ervoor dat je goed voorbereid aan de start staat.

Schrijf je nu in!

Het event is enkel toegankelijk voor leden van CrossFit YouAct en Odin. Deelname aan het event (inclusief online seminars) is € 30,-.

Seminars

Inschrijving voor de Strongman Challange is inclusief deelname aan twee seminars. Gezien de omstandigheden zullen de seminars waarschijnlijk online gegeven worden. 

Dinsdag 9 maart 2021: seminar Matthieu Onderdijk.
Matthieu is voormalig deelnemer aan de finale Sterkste Man van Nederland en deelt op basis van zijn kennis en ervaring alle tips en tricks voor je eerste Strongman event. 

Dinsdag 6 april 2021: seminar Berend Aaftink.
Berend is huidig Sterkste Man van Nederland in de klasse -105 kg en heeft zich gekwalificeerd voor de World Official Strongman Games in Florida. Daarnaast is hij zelf ook Strongman en Powerlifting coach dus ook hij heeft een hoop ervaring te delen.

Praktische info op een rijtje:

  • Datum: 22 mei 2021
  • Kosten: € 30,-
  • Locatie: CrossFit YouAct

Uiteraard zal het evenement alleen doorgaan als we kunnen voldoen aan de dan geldende coronamaatregelen. Mocht het evenement niet door kunnen gaan, dan prikken we een nieuwe datum. Als het niet mogelijk is om het evenement op 22 mei te organiseren zal iedereen de gelegenheid krijgen om zijn/haar geld terug te krijgen of zijn inschrijving te verplaatsen naar de nieuwe datum. Wanneer het evenement door kan gaan en je na inschrijving toch niet kan/wil deelnemen, retourneren we geen kosten. Wel is het mogelijk iemand anders in jouw plaats deel te laten nemen. 

Het maximaal aantal deelnemers is met name afhankelijk van de op dat moment geldende maatregelen. Deelnemers worden toegelaten op volgorde van inschrijving. Ben je uitgesloten van deelname, dan wordt het inschrijfgeld volledig geretourneerd. Mogelijk wordt het evenement op korte termijn herhaald om meer mensen te laten deelnemen.

Op het evenement zijn de algemene voorwaarden van CrossFit YouAct v.o.f. van toepassing, expliciet wordt gewezen op de artikelen over ‘aansprakelijkheid’.