Thijs Wesenbeek

CrossFit Kids trainer

“Don’t be a prick; listen, be respectful and be nice!”

In mijn jongere jaren was ik elke dag bezig met voetballen. Ik heb jaren in het jeugdteam van Helmond Sport gespeeld en was een vaste waarde in het Brabants elftal. Tijdens deze periode heb ik leren doorzetten en leren afzien om mijn doelen te behalen. Dit heeft mij gevormd en zijn hele belangrijke lessen geweest waar ik de rest van mijn leven profijt van heb. Na het voetballen ben ik veel gaan fietsen en hardlopen en ben ik tijdens mijn sportopleidingen (CIOS&ALO) in contact gekomen met heel veel verschillende sporten zoals judo, fitness, turnen, atletiek, zwemmen en spelsporten.

5 jaar geleden ben ik begonnen met CrossFit en ik was meteen verkocht! Tijdens CrossFit kwam ik erachter hoe leuk ik het vind om gevarieerd te trainen, nieuwe uitdagingen aan te gaan en te werken aan mijn techniek om beter te leren bewegen. CrossFit is zo gevarieerd en veelzijdig dat je altijd wel een doel hebt om aan te werken; het wordt nooit saai!

Naast de Crossfit Kids lessen geef ik al ruim 10 jaar, met heel veel plezier, gymles in het speciaal onderwijs. Voor mij is het belangrijk dat de kinderen zich met sport kunnen ontwikkelen en er plezier in hebben.

  • CrossFit Level 1 Trainer
  • CrossFit Kids Course
  • Motorisch remedial teaching
  • CIOS Sport en Bewegen
  • Fontys Sporthogeschool ALO