Starten bij CrossFit YouAct

Iedereen is welkom om bij CrossFit YouAct te trainen. CrossFit is namelijk geschikt voor iedereen! Bij CrossFit YouAct zorgen we er dan ook voor het beste bij iedereen naar boven te halen. Wil je net beginnen met CrossFit? Dan is een intake met erna de introductiecursus de juiste keuze! Ben je al ervaren, en op zoek naar een nieuwe box of wil je even de sfeer komen proeven? Kies dan voor een proefles of een drop-in.

Introductiecursus

De eerste stap voor jou als je nieuw bent in CrossFit. We plannen een vrijblijvend intakegesprek in met jou, waarna je je vervolgens in kunt schrijven voor de introductiecursus van 8 lessen.

Proefles ervaren crossfitter

Heb je al enige ervaring met CrossFit in een CrossFit box en ben je op zoek naar een andere ervaring? Plan dan een intakegesprek met ons. Je kunt gratis twee proeflessen meedraaien in al onze lessen.

Drop-in

Ben je op vakantie of een weekendje weg in Eindhoven en wil je met een lesje meedoen? Als je al ervaring hebt met CrossFit ben je welkom om een uurtje of meer mee te draaien voor € 12,50 per les.