Armand van der Aa

Op jonge leeftijd begon ik met turnen en later, zoals dat zo vaak gaat, ben ik zelf les gaan geven…

Jarenlang heb ik trainingen verzorgd op allerlei niveaus, bij diverse verenigingen en ben momenteel nog steeds actief binnen het turnen op het Studenten Sportcentrum in Eindhoven.

Turnen, ook wel “moeder der sporten” genoemd, vond ik altijd zo fascinerend, omdat je alle motorische basisvaardigheden beoefent. Je moet sterk, lenig en snel zijn en ook nog eens over een flinke dosis coördinatieve vaardigheden beschikken. Allemaal facetten die terugkomen in CrossFit Gymnastics.

Voor het aanleren van de basisvaardigheden en juiste technieken voor de gymnasticsonderdelen binnen CrossFit, om zo een allround crossfitter te worden, ben je bij mij aan het goede adres! De trainingen worden gekenmerkt door een goede sfeer, veiligheid en een samenwerking op gelijkwaardig niveau, waarin er ook van elkaar geleerd mag worden. Of het nu gaat om balansoefeningen of corestabiliteit, het komt allemaal aan bod. Ook is er ruimte om een beetje te freewheelen met de oefenstof en op zijn tijd een spelletje te doen. Verder ben ik een enthousiaste en gedreven trainer en in het bezit van een C Licentie turnen.

Ik daag je uit deze specifieke training binnen CrossFit YouAct op zondag te volgen!