Prijzen CrossFit

Maandabonnement

Bij CrossFit YouAct heb je keuze uit verschillende CrossFit maandabonnementen: zo kies je precies wat bij je past. Met een CrossFitabonnement heb je toegang tot alle trainingen. Je hebt dus iedere dag keuze uit de WOD, gymnastics, strongman, olympic lifting of endurance. Daarnaast heb je toegang tot onze app van SportBit, waarin je je inschrijft voor lessen én je jouw eigen voortgang kan tracken. Tot slot mag je lid worden van onze gesloten Facebookgroep voor leden.

5x per maand 
€ 47,50 per maand

9x per maand    
€ 57,70 per maand

13x per maand  
€ 67,50 per maand

21x per maand
€ 77,50 per maand

10 rittenkaart CrossFit  
€ 125,00 - half jaar geldig

Introductieprogramma 8 trainingen van 1 uur + 30 min. intake        
€ 85,00 incl. wrist wraps

Het is verstandig om de WODs te beperken tot een maximum van 3 per week. Zo voorkom je overbelasting en behoud je de hoge intensiteit die gebruikelijk is in een WOD. Je kunt ervoor kiezen om als aanvullingen een van de andere trainingen te volgen, zoals gymnastics of strongman.

Met een CrossFitabonnement kun je je ook inschrijven voor de bootcamplessen. Andersom is dit niet toegestaan: met een bootcampabonnement kun je geen CrossFittrainingen volgen. 


Bootcamp

 

Naast CrossFit, bieden wij ook 2 bootcamp lessen per week. Deze vinden niet plaats in de box, maar in de natuur. Ze worden gegeven door onze trainer Stella Post, die jarenlange ervaring heeft op dit gebied.

10 rittenkaart Bootcamp - les van 1 uur
€ 85,00 - half jaar geldig


Overige trainingen

  • Personal training €60,00 (maximaal 3 personen per training)
  • Groepstraining Op aanvraag

Aanmelden

Is CrossFit nieuw voor je en heb je interesse in een intake en de introductiecursus? Schrijf je hier in voor de wachtlijst. De gemiddelde wachttijd is op dit moment een maand. Zodra er plek is, hoor je van ons.

Wachtlijst