Events bij CrossFit YouAct

21 - 23 juni - Ardennenweekend

Voor het eerst organiseren we voor alle leden een sportief weekend. In La Roche in de Ardennen ondernemen we allerlei sportieve activiteiten, maar hebben we vooral een gezellig weekend waarin je je boxgenoten beter leert kennen. Je kunt kiezen uit mountainbiken, abseilen, klimmen, trailrunnen en een GPS tour. Ook gaan we gezellig samen bordspellen en koken! We slapen met z'n allen in een voormalig hotel.

Zaterdag 29 juni - Murph & Potluck Dinner

Of je nu nieuw bent bij CrossFit of niet, waarschijnlijk heb je de naam 'Murph' al eens horen vallen. Murph is een klassieke CrossFit Hero WOD die bijna iedere box jaarlijks programmeert. Hero WOD's zijn ontstaan binnen CrossFit om diegenen te eren die hun leven hebben verloren tijdens hun dienst. Deze WOD is bedoeld om Navy Luitenant Michael Murphy te eren, die op 28 juni 2005 in Afghanistan om het leven kwam. Op zaterdag 29 gaan wij met z'n allen deze workout doen. Wil je de workout scalen of met een buddy doen? Dat kan uiteraard ook!
 
Murph
1600 m Run
100 pull ups
200 push-ups
300 air squats
1600 m Run

Na de WOD komt iedereen bijeen voor een potluck diner (gezamenlijke maaltijd), waarbij iedereen iets te eten meeneemt waar 4 personen van kunnen eten. Er ontstaat dus een tafel met een heleboel verschillende homemade hapjes! Binnenkort zullen we het thema van het potluck diner aankondigen. Dit is een geweldige kans om de YouActgemeenschap te leren kennen. Meld je aan via SportBit.

Zaterdag 3 augustus: Crossfit Games & BBQ
The Games is het jaarlijkse wereldkampioenschap voor CrossFitatleten. Zij moeten verspreid over meerdere dagen verschillende WODs doen in Madison, Amerika. Atleten uit alle landen van de wereld hebben de beste zich hiervoor gekwalificeerd via de Open en Sanctionals. Elk jaar komt de community van YouAct samen om de events op zaterdag tot in de late uurtjes te kijken op groot scherm. Hierbij genieten we met z'n allen van een grootse, zomerse barbecue. Kom je favoriete atleten aanmoedigen en geniet van lekker eten met de rest van de box! Je kunt je aanmelden via SportBit.

Zaterdag 14 september: YouAct Throwdown
De YouAct Throwdown heeft iets voor iedere atleet! Deze 3 WOD Throwdown bevat elementen uit strongman, olympic lifting, gymnastics en endurance. Met niet alleen RX en geschaalde divisies, maar ook meerdere masters divisies is het mogelijk voor alle atleten om deel te nemen. Het is een geweldige kans om te zien hoe ver je bent gekomen in CrossFit en om de rest van de community nog beter te leren kennen. Aanmelding voor dit event gaat via SportBit.