Personal Specialty Program

Wil je je heel specifiek richten op bepaalde oefeningen binnen een discipline uit CrossFit? Dan kun je bij ons terecht voor het Personal Specialty Program. Bij Crossfit krijg je te maken met zo'n grote hoeveelheid bewegingen, dat het onmogelijk is om iedere beweging elke week te programmeren. Als je consequent wil werken aan één beweging of doel, is dit programma voor jou. Voor de specialties gymnastics en olympisch gewichtheffen kun jij je bij ons verder ontwikkelen.

Je krijgt een intake met één van onze trainers waarin je je doelen aan kan geven. Van tevoren weet je al waar je ongeveer aan wilt werken. Denk aan je eerste pull-up, een goede squat snatch of op je handen kunnen lopen: de mogelijkheden binnen een specialty zijn oneindig. Vervolgens maakt de trainer een persoonlijk trainingsschema afgestemd op deze doelen en op basis van jouw niveau. Je krijgt een Excelbestand met daarin een persoonlijk plan, warming-up voorbeelden en het trainingsschema per week.

Je volgt jouw programma tijdens speciale uren, die je terugvindt in het lesrooster. Het programma is voor 12 of 24 lessen en duurt maximaal 4 maanden. Tijdens deze uren zijn maximaal 10 deelnemers bezig met hun eigen schema (binnen dezelfde specialty). Er is altijd een trainer aanwezig die iedereen begeleidt. Om deel te nemen aan deze training zijn extra kosten verbonden.

 

Dienst:                         
Specialty Program: olympisch gewichtheffen of gymnastics

Inhoud:                        
Intake, 12 of 24 trainingen, persoonlijk schema, eindevaluatie

Tarief:                          
€ 186,- (12 lessen), € 291,- (24 lessen)