Diensten

CrossFit

Om bij ons met CrossFit te beginnen maken we verschil tussen mensen met en zonder ervaring in CrossFit. Heb je al ervaring dan kun je twee proeflessen volgen. Heb je nog geen ervaring in CrossFit dan kun je na een intakegesprek starten met de CrossFit introductiecursus.

Binnen CrossFit worden de reguliere trainingen de CrossFit Workout Of the Day (WOD) genoemd. Hierin komen alle onderdelen binnen CrossFit aan bod.

Daarnaast is er de mogelijkheid om lessen te volgen op een specifiek onderdeel binnen CrossFit. Deze lessen worden ook wel de CrossFit specialty trainingen genoemd.

Ervaren CrossFitters van buitenaf brengen geregeld een bezoek aan onze gym om een training mee te doen. Dit noemen we een drop-in. 

 

Bootcamp

Sport je liever in de natuur? Je kunt vrijblijvend een proefles volgen tijdens de reguliere bootcamp lessen. 

 

Personal training

We bieden personal training sessies aan voor mensen met een specifiek doel waarin één-op-één begeleiding net even dat extra zetje vooruit geeft. 

 


Binnenkort starten?

Wil je graag kennismaken met CrossFit YouAct? Schrijf je dan in op de wachtlijst. Wij nemen contact met jou op zodra er plek is. De wachttijd bedraagt op dit moment ongeveer drie maanden.

Wachtlijst


Contact

CrossFit Youact
Kanaaldijk Noord 17
5613 DH Eindhoven

Tel: 06 41 56 43 90 of 06 51 80 08 22
info@youact.nl