Diensten

CrossFit WOD

Binnen CrossFit worden de reguliere trainingen de CrossFit Workout Of the Day (WOD) genoemd. Hierin komen alle onderdelen binnen CrossFit aan bod. De training duurt een uur en heeft maximaal 12 deelnemers. Iedere dag is er een andere training, waarbij je vooraf niet weet wat je gaat doen. Meedoen met deze trainingen kan met je reguliere abonnement. 

Specialties

Bij ons heb je de mogelijkheid om iedere dag meerdere lessen te volgen op een specifiek onderdeel binnen CrossFit, dit noemen wij de specialties. Je kunt hierbij kiezen uit olympic lifting, gymnastics, endurance of strongman. Het programma binnen de specialty wordt vooraf niet bekendgemaakt en is elke dag anders. De les heeft maximaal 10 deelnemers en een training duurt een uur. Meedoen met deze trainingen kan met je reguliere abonnement. Daarnaast is er voor de gevorderde atleet de mogelijkheid om tegen extra betaling mee te doen met het competitors programma.

Personal Specialty Program

Wil je je heel specifiek richten op bepaalde oefeningen binnen een discipline (specialty) uit CrossFit, dan kan dit met een Personal Specialty Program. We bieden dit aan voor de specialties gymnastics en olympic weightlifting. Na een intake maakt één van onze trainers een persoonlijk trainingsschema afgestemd op jouw doelen en jouw niveau. Om deel te nemen aan deze training zijn extra kosten verbonden.

Personal training

Wil je graag 1 op 1 intensieve of specifieke training? Dan is personal training bij CrossFit YouAct iets voor jou! We bieden personal training sessies aan voor mensen met een specifiek doel waarin persoonlijke begeleiding net even dat extra zetje geeft.

Bootcamp

Sport je liever in de natuur? Je kunt vrijblijvend een proefles volgen tijdens de reguliere bootcamp lessen. 


Binnenkort starten?

Wil je graag kennismaken met CrossFit YouAct? Schrijf je dan in op de wachtlijst. Wij nemen contact met jou op zodra er plek is. De wachttijd bedraagt op dit moment ongeveer een maand.

Wachtlijst


Contact

CrossFit Youact
Kanaaldijk Noord 17
5613 DH Eindhoven

Tel: 06 41 56 43 90 of 06 51 80 08 22
info@youact.nl